Uncategorized

Še en certifikat, še več znanja: masterclass z Guenterjem Kravsom

V mesecu maju sem se udeležila srečanja, ki ga je vodil evropski strokovnjak na področju podaljševanja trepalnic in oblikovanja obrvi, Günter Krause, ki ima 30-let izkušenj v lepotni industriji. Z nami je delil trende in novosti ter pogovore o prihodnosti v industriji podaljševanja trepalnic ter oblikovanju obrvi. Vse je potekalo zelo sproščeno, obenem smo pa prejeli veliko novih in svežih informacij.

Napovedal je masterclass, ki naj bi potekal v mesecu juniju. Seveda, sem se tudi tega udeležila, kako pa ne 😉 Menim, da je zelo pomembno konstantno izobraževanje, še posebej na takem področju, kjer imamo nenehne novosti. Skupina je bila majhna, sprejel je le 6 stilistk. Prvo smo si ogledali nekaj teorije o stiliranju, raznih barvnih kombinacijah, različnih ukrivljenosti ter trikov, ki jih lahko uporabimo za različne končne zglede. Najbolj fascinantna zame, je bila praksa, kjer smo na modelu vadile volumensko tehniko, z novimi trepalnicami x-wrap. Priznam, da sem bila skeptična glede končnega izgleda, vendar sem bila na koncu res zelo presenečena! Efekt je res waw! Trepalnice x-wrap, ki jih imamo samo stilistke Xtreme lashes, so res posebne in z njimi, tudi če delamo volumen, ne moremo uničiti ali poškodovati naravnih trepalnic (klikni, če te zanima, v čem se razlikujejo od klasičnih podaljškov).

Günter Krause, mojster v podaljševanje trepalnic, je tudi neverjetno zabaven in sproščen človek, rad se pošali, tako da je bilo vzdušje res zelo prijetno. In ko tak strokovnjak pohvali tvoje delo, se res počutiš dva metra nad tlemi 😀 res sem bila zelo vesela, saj se res trudim v svoji stroki in očitno se rezultati vidijo 😉 vem, da so odločitve, ki sem jih sprejela prave in sta moj trud in delo tako poplačana. Sedaj pa gremo naprej, novim zmagam naproti!

Tjaša

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja